Hjemmeside Bowen-terapi under graviditet

Bowen-terapi under graviditet

2020-12-17

Den skånsomme behandlingen som er Bowen-teknikken, er en naturlig og helhetlig behandling som kan være nyttig i alle stadiene av å bringe et nytt barn til verden. Bowen er en teknikk fokusert på å avslappe bløtvev – den utføres ved å utføre en serie skånsomme rullende bevegelser i spesifikke sekvenser, ispedd viktige pauser der kroppen behandler og reagerer på bevegelsene, og faller inn i en stadig dypere tilstand av avslapning og helbredelse som behandlingen utvikler seg.

Bowen-terapi letter vekten av graviditetssymptomer

Graviditet kan virkelig tære på kvinnens fysiske kropp og mental velvære. Fysisk kan man bli utsatt for symptomer som varierer fra morgenkvalme og tretthet, til smerter som vonde ledd, ryggproblemer, isjias, og mer. Mentale problemer som stress, depresjoner, og angst er heller ikke uvanlig.

Dr. Gowri Motha, fødselslege og forfatter av ‘The Gentle Birth Method’ mener Bowen Therapy kan hjelpe mange gravide kvinner. Motha, som er en av Storbritannias mest anerkjente fødselsleger foreskriver bruk av Bowen for gravide kvinner. Hun forklarer at gravide pasienter med tilfeller av ryggsmerter, kvalme, kjønns- og bekkenpine, og mastitt kan dra stor nytte av Bowen-terapi. Samt vektlegger hun hvor mye Bowen kan hjelpe med mentale utfordringer til gravide. Hun anbefaler Bowen for både mødre etter fødselen, og kvinner som er gravide som føler seg engstelige og anspente.

Videre, har Dr. Motha også funnet at Bowen kan hjelpe til med bekkenvending, noe som ofte forårsaker problemer med posisjonering av fosteret, og at det er Bowen-prosedyrer som kan hjelpe med å få babyens hode til å re-orientere seg.

Gi ny giv til kroppen

Bestill en time i dag for å starte på din skreddesydde behandling

Første- og andre trimester:

I første trimester er Bowen nyttig for å håndtere kvalme av morgenkvalme, tretthet og følelsesmessige svingninger og hjelpe kroppen til å tilpasse seg den nye graviditetstilstanden. Etter hvert som graviditeten utvikler seg, kan det hjelpe med å lindre smerter i korsryggen, isjias, luftveisproblemer og gastrisk ubehag.

Tredje trimester:

I tredje trimester kan Bowen være uvurderlig for å hjelpe bekkenet med å justere og lette de tilhørende ubehagene ved ekstra bekkenpress, inkludert kramper og vondt i ben, føtter eller lysken, åreknuter og hemoroider og ødem (hevelse fra overflødig væske i vevet ). Klienter kan behandles sittende eller liggende på siden og kan jobbes med så ofte hun trenger lindring.

Unike Tilbud & Rabattkoder

Lær mer om Bowen-terapi og Access Bars

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få tilgang til hemmelige rabattkoder, spesialtilbud, nyheter og inspirasjon.

Etter fødsel og babyer:

Etter fødselen kan Bowen Therapy være utmerket for å gi støtte til kroppen din i å helbrede og gå tilbake til normal-settingen sin. Mastitt og ammeproblemer reagerer godt på Bowen Therapy, og læres ut til klienten slik at hun selv kan behandle hjemme etter behov. Siden det er så skånsomt, kan Bowen Therapy brukes på babyer for å hjelpe dem med å komme seg fra fødselstraumer, lette symptomer på refluks og kolikk, løse fôringsvansker og hjelpe dem å bosette seg i sin nye eksistens ut av livmoren.

Oppsummert er Bowen Therapy et verdifullt alternativ fra unnfangelse til fødsel og utover og for både for mor og baby. Det tilbyr et mildt effektivt alternativ til medisinering og gir utmerket støtte gjennom hele denne tiden med raske endringer.

Flere Artikler

Hvilke smerter har du?

Bestill en time i dag for å starte på din skreddesydde behandling