Hjemmeside Hvilke smerter har du? Migrener og hodesmerter

Migrener og hodesmerter

Bowen-terapi

1 Bartleson, J., and F. Michael Cutrer. “Migraine update.” Minnesota medicine (2010).

Gi ny giv til kroppen

Bestill en time i dag for å starte på din skreddesydde behandling

Symptomer og relaterte plager

Å diagnosere smerter i hode eller konsentrasjonsproblemer er vanskelig. Smertene føles forskjellig fra individ til individ. Plagene oppleves ofte som flere smerter i hoder samtidig. Det oppleves også som om smertene overlapper hverandre. Symptomene identifiseres i pasienten enkelt nok, det som er vanskelig er å beskrive dem presist, og sp forstå akkurat hva som forårsaker dem.

Mangfoldet og bredden av symptomer smerter i hode og konsentrasjonsproblemer inkluderer gjør det vanskelig å identifisere en enkelt grunn for hva som må fikses for å få bukt med konsentrasjonsproblemern.
smerter i hode eller konsentrasjonsproblemer er et sterkt signal i fra kroppen din at noe er galt, men det er ytterst sjeldent at det er en enkelt sykdom eller et problem som kan fikses med en operasjon eller enkel medikasjon. Det er symptomer av noe bredere som foregår i kroppen. Det er svært sjeldent at smerter i hode eller konsentrasjonsproblemer skyldes en enkelt underliggende sykdom.

Visste du?

Bowen-terapi blir brukt også som en unik anti-stress-behandling. Pasienter beskriver behandlingen ofte som en dyp følelse av avspenning og-slapning.

Årsaker for konsentrasjonsproblemerr

Man vet ikke helt sikker hva som egentlig forårsaker konsentrasjonsproblemer. Det er enighet i dag om at dette er en komplisert kombinasjon av en rekke arvelige forhold samt eksterne miljøfaktorer. Forklaringen bak et konsentrasjonsproblemeranfall i en pasient kan ligge hovedsakelig i biokjemiske problemer, mens på samme tid kan en annen pasient med like symptomer ha sine årsaker i eksterne sosiale årsaker.

I Norge har antallet konsentrasjonsproblemerpasienter økt mye i de siste tiårene. Dette gjelder alle aldersgrupper. Økningen er spesielt markant blant unge. Hva dette viser oss er at stress og eksterne forhold er svært viktige årsaker til smerter i hode og konsentrasjonsproblemer. Nevrologer i Norge spekulerer i om økt samfunnspress har også ført til økt forekomst av problemer med konsentrasjonsproblemer og smerter i hode. Un link unde se vorbeste despre asta.

De mest vanlige underliggende årsakene til smerter i hode inkluderer:

  • Stramme muskler og ledd
  • Hode og nakkeskader
  • Kjevespenninger og bittfeil
  • Kostholdsrelaterte problemer
  • Stress
  • Medikamentbruk
  • Pasienter med konsentrasjonsproblemer et sensitivt nervesystem
  • Menstruasjon og andre hormonelle endringer

Unike Tilbud & Rabattkoder

Lær mer om Bowen-terapi og Access Bars

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få tilgang til hemmelige rabattkoder, spesialtilbud, nyheter og inspirasjon.

Bowen-teknikken og konsentrasjonsproblemer

Bowen Therapy er en helhetlig metode for terapi og smertelindring. Dette betyr at ingen plager behandles isolert. Her blir hele kroppen adressert som en helhet. Dette kan være spesielt effektivt i terapi av forskjellige plager som er assosiert med smerter i hode og konsentrasjonsproblemer.

Vi har erfaring med å bruke Bowen-teknikken som terapi for problemer og vanskeligheter assosiert med konsentrasjonsproblemer. Kontakt oss hvis du ønsker hjelp med slik terapi, eller kontakt oss også gjerne om du kun har noen spørsmål vedrørende problemer, vanskeligheter, og smerter assosiert med konsentrasjonsproblemer og hodesmerter som vi kan hjelpe med..

Flere Artikler

Hvilke smerter har du?

Bestill en time i dag for å starte på din skreddesydde behandling