Hjemmeside Hvilke smerter har du? Svimmelhet og balanseforstyrrelser

Svimmelhet og balanse
forstyrrelser

Bowen-terapi

Gi ny giv til kroppen

Bestill en time i dag for å starte på din skreddesydde behandling

Vanlige årsaker til svimmelhet:

Svimmelhet oppstår som en følge av en forstyrrelse mellom hjernen vår og kroppens balanseapparat i det indre øret. Balansen er avhengig av sanseinformasjon fra hele kroppen for å fungere optimalt. Derfor kan svimmelhet kan være et symptom på mange forskjellige problemer i kroppen. Vanligvis, selv om det er veldig skremmende og ubehagelig, er svimmelhet med ukjent årsak noe som er oftest ufarlig. Her er noen av de vanligste årsakene som leder til svimmelhet: 

  • Høyt stressnivå
  • Depresjon-og angstlidelser
  • Bivirkninger fra medikamenter
  • Alkohol- og medikamentmisbruk
  • Nevrologiske sykdommer
  • Øresykdommer
  • Hjerte-karsykdommer eller åreforkalkning
  • Sukkersyke eller stoffskiftesykdom
  • Blodmangel
  • Høy alder

Visste du?

Bowen-terapi blir brukt også som en unik anti-stress-behandling. Pasienter beskriver behandlingen ofte som en dyp følelse av avspenning og-slapning.

Symptomer og relaterte plager

Selv om det bare i noen få tilfeller kan skyldes noen livstruende sykdom, kan symptomene være så plagsomme at de dramatisk reduserer din livskvalitet i like stor grad som ved alvorlige sykdommer.

Du føler at du mister selvtillit og kontroll over deg selv. Svimmelhet kan ofte lede til relaterte symptomer, der kroppen reagerer med stress som svar på svimmelheten. Dette kan føre til ubehag med at du føler deg syk, kvalm, og svett.

Du kan også oppleve en stressreaksjon med hjertebank, forhøyet blodtrykk, svettetokter, muskelspenning og angst. Til og med i mildere tilfeller av svimmelhet så kan tilstanden lede til et forhøyet stressnivå i kroppen over tid. Dette kan føre til spenningstilstander, utmattelse og diverse andre problemer..

Unike Tilbud & Rabattkoder

Lær mer om Bowen-terapi og Access Bars

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få tilgang til hemmelige rabattkoder, spesialtilbud, nyheter og inspirasjon.

Bowen-terapi og svimmelhet

Behandling av svimmelhet og balanseproblemer avhenger alltid av at underliggende problemer blir løst. Svimmelhet er ikke en sykdom i seg selv, det er en manifestasjon av et problem i kroppen.

Bowen-teknikken bruker hele organismen i sin terapimetode, og stimulerer kroppens selvhelbredende mekanismer. Teknikken inkludere kroppslige funksjoner (hjerte, luftveier, perifer sirkulasjon, reproduktiv, endokrin, gastrointestinal) og har et fokus på stress og følelsesmessige tilstander.

Kontakt oss hvis du ønsker lindring og terapi av symptomer eller problemer assosiert med svimmelhet og balanseproblemer. Eller kontakt oss også gjerne om du kun har noen spørsmål vedrørende våre tjenester.

1 von Brevern, Michael, and Hannelore Neuhauser. “Epidemiological evidence for a link between vertigo and migraine.” Journal of Vestibular Research 21.6 (2011): 299-304.

 2 Neuhauser, Hannelore K., and Thomas Lempert. “Vertigo: epidemiologic aspects.” Seminars in neurology. Vol. 29. No. 05. © Thieme Medical Publishers, 2009.

Flere Artikler

Hvilke smerter har du?

Bestill en time i dag for å starte på din skreddesydde behandling