Hjemmeside Hvilke smerter har du? Rehabilitering etter skader

Bruk kroppen i rehabilitering etter skader

Bowen-terapi

Gi ny giv til kroppen

Bestill en time i dag for å starte på din skreddesydde behandling

Så hva kan du gjøre?

I første omgang så er det ingenting som erstatter systing, bandasje, og gips når det er nødvendig. Og, dette blogginnlegget antyder ikke at medisinsk hjelp ikke er det første passende svaret. Men når disse trinnene har blitt svart, og kroppen har startet sin naturlige helbedringsprosses… hva gjør vi for å hjelpe den ytterligere?

Bruk bowenterapi for å hjelpe kroppens naturlige og iboende egenskaper til å lette tyngden av helbredingsprosessen av skader og men.

Bowen-terapi er en type bearbeiding som påvirker kroppen sine fasciale systemer gjennom en skånsom behandlingsmetode. Bowen-terapi arbeidere med kroppen som helhet ved å forsiktig stimulere systemene mot balansering.

Budskapet til kroppen gjennom de aller første Bowen-trekkene i en behandling er at nødsituasjonen er nå over. Kroppens alarm status kan skrus ned. Kroppen sin behandling, gjennom konvensjonell medisin har startet, nå kan bowen hjelpe med å slappe kroppen av.

Visste du?

Bowen-terapi blir brukt også som en unik anti-stress-behandling. Pasienter beskriver behandlingen ofte som en dyp følelse av avspenning og-slapning.

Hvordan fungerer Bowen-terapi?

Et bowen-trekk er en skånsom håndbevegelse utført med fingertuppene og tommelen over spesifikke muskler og annet bløtvev på kroppen. Disse trekkene stimulerer kroppen sine iboende egenskaper. Ved å stimulere kroppen sendes signaler til hjernen. I svar sender hjernen deretter meldinger tilbake i kroppen for å starte en avvikling. Spenningsnivåene i mykt vev balanseres og tilbakestilles. Som et resultat kan kroppen starte helbredelse mer effektivt.

Unike Tilbud & Rabattkoder

Lær mer om Bowen-terapi og Access Bars

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få tilgang til hemmelige rabattkoder, spesialtilbud, nyheter og inspirasjon.

Hvem kan ha nytte av denne typen terapi?

Bowen-terapi er skånsom mot kroppen, effektiv og passende for alle å motta. Mennesker i alle aldre og forhold reagerer på Bowen-behandlinger i henhold til hva kroppen deres trenger, inkludert små barn til eldre og eliteidrettsutøvere til mennesker med kroniske lidelser.

Hvilke typer skader eller tilstander passer Bowen-terapi til?

Bowen-terapi er ekstremt effektiv i å hjelpe med en rekke akutte og kroniske plager.

Flere Artikler

Hvilke smerter har du?

Bestill en time i dag for å starte på din skreddesydde behandling