Hjemmeside Hvordan Bowen-therapi Kan Hjelpe Med Angst

Hvordan Bowen-therapi Kan Hjelpe Med Angst

2020-12-08

Angst dukker opp når en person er stresset eller bekymret.

Å være engstelig er en normal reaksjon kroppen vår utløser i hjernen som svar på en trussel. Denne trusselen kan være en reell situasjon, eller det kan ofte være en forestilt en.

Faktisk lider et flertall av oss av angst når vi føler oss under press.

Stress kan være en nyttig faktor i livet vårt, noe som holder oss motiverte og aktive i vanskelige situasjoner. Men, for for mye stress, derimot, setter kroppens i ubalanse, og man mister evnen til å fungere og yte på et optimalt nivå.

Så hvordan kan du bekjempe angst, altså situasjonen der kroppen opplever for mye stress, fra å sette en demper på livet ditt? En måte å gjøre det på er å utøve en kroppsbehandlingsterapi kalt Bowen-terapi eller Bowen-teknikken.

Les videre for å lære mer om fem ulike måter denne typen terapi kan snu på dine angstproblemer.

Bowen beroliger nervesystemet ditt

Bowen-terapi er en skånsom terapi-metode. Denne teknikken minimerer bruken av hender på kroppen, slik at terapeuter bare gjør et par små trekk på kroppen din. Etter en behandling, etter at behandleren er ferdig med den fysiske håndtering, så begynner kroppen din å gjøre resten av arbeidet på egen hånd.

Disse subtile og milde bevegelsene vil kommunisere med kroppens nervereseptorer for å berolige nervesystemet. Enkelt sagt, Bowen-bevegelsene tar en kropp med for mye stress, hvor kroppen din befinner seg i en kamp- eller flykt-tilstand, og til en rolig og avslappende tilstand.

Gi ny giv til kroppen

Bestill en time i dag for å starte på din skreddesydde behandling

Bowen fremmer naturlig kroppshelbredelse og reparasjon

Ditt indre sinnelag og hjerneaktiviteter er ikke det eneste som blir avslappet gjennom Bowen-teknikken. Med Bowen-terapi, så slapper også muskler og sener av som svar på din ‘nå avslappede’-sinnstilstand. Når kroppen din gradvis går tilbake til sin normale tilstand, vil den reagere mer effektivt på de subtile bevegelsene fra Bowen-terapien, og slik at kroppen din kan øke hastigheten på leging og reparasjon.

Bowen ‘befaler’ hjernen vår om å slå av stressresponsen

Bowen-bevegelsene vil jobbe direkte med hjernen vår for å sende signaler til kroppen din for å gi slipp på den akkumulerte spenningen, stresset og angsten, mens du returnerer kroppen din tilbake til den opprinnelige tilstanden du har lagret i din hjerne.

Dette karosseriet bruker rullende bevegelser ved hjelp av en finger og tommel og bruker dem på muskler, sener og fascia, som til slutt får kroppen til å frigjøre alt stresset som er begravd inne i deg.

Unike Tilbud & Rabattkoder

Lær mer om Bowen-terapi og Access Bars

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få tilgang til hemmelige rabattkoder, spesialtilbud, nyheter og inspirasjon.

Bowen forbedrer fordøyelseshelsen din

Fordøyelsesproblemer diaré, vektproblemer og hormonell ubalanse er noen av de vanligste fysiske symptomene på angst. Jo mer stresset du er, jo mer blir kroppen din svak når det gjelder å absorbere næringsstoffer fra mat og drikke.

Med Bowen-terapi kan du hjelpe kroppen din med å oppnå et sunt immunsystem og bli kvitt giftstoffer. Hvis du kan opprettholde et stressfritt liv, kan det redusere sjansen for å lide av fordøyelsesproblemer.

Bowen hjelper til med å lindre hodepine og migrene

Mens hodepine og migrene ofte er forårsaket av hormonrelaterte problemer, kan stress også utløse dem, ofte med veldig sterke symptomer. Ved å gjennomgå Bowen-terapi, vil det slappe av kroppen din og bli kvitt spenningen i nakken og skuldrene. Det letter også å bringe kroppen din tilbake til sin ideelle hormonelle og metabolske balanse.

Konklusjon

For det meste faller engstelige følelser vanligvis tilbake når den stressende situasjonen har forsvunnet. Men om disse følelsene ikke går over, og de fortsetter å bli værende av ulike årsaker, kan det potensielt gjøre ditt daglige liv ekstremt vanskelig.

I dette tilfellet, ikke nøl med å prøve manuelle terapier som Bowen.

Flere Artikler

Hvilke smerter har du?

Bestill en time i dag for å starte på din skreddesydde behandling