Idrettsskader

Bowen-terapi

Gi ny giv til kroppen

Bestill en time i dag for å starte på din skreddesydde behandling

Problemer assosiert med idrettsskader

De forskjellige typer av skader som er inkludert i idrettsskader, er like bredt som gruppen av pasienter begrepet dekker. Enkelt sagt, så kan vi dele disse mange skadene opp i akutte skader og belastningsskader.

Akutte skader oppstår plutselig i en spesifikk situasjon, og har ofte en klar bestemt årsak. Slike skader skjer som oftest i to typer av hendelser. Forskjellige aktiviteter med høy fart eller høy intensitet er en vanlig årsak, slik som kamp- eller ballsporter. Den andre vanlige kategorien er mindre uhell, men likevel med store konsekvenser. For eksempel om man er ute og går en skogstur eller jogger og tråkker feil med en ankel-vridning som utfall. Eller om man sykler, jogger, går på ski og har en mindre fallulykke. Ved akutte skader har kroppen rett og slett blitt utsatt for en hendelse som er større enn det den tåler.

Belastningsskader, i motsetning til akutte skade, oppstår over tid. Personer som driver med en type idrett eller trening med lange treningsøkter eller ensidig belastningsmønster får ofte problemer med slike skader.

Skademekanismen er ofte et resultat av repeterende feilbelastninger, som i seg selv ikke er skadelig, men som fører til mikro-skader i vevet. Om kroppen din fungerer i god balanse, og den har mulighet til selvrestituering, så er dette ikke et stor problem. Problemene kommer først når kroppen din ikke er i balanse, og den ikke er i stand til å ordne disse probleme. Skadene oppstår når prosessen med å bryte ned vevet får fortsette og treningsbelastningen overstiger vevets evne til å tilpasse seg.

Visste du?

Bowen-terapi blir brukt også som en unik anti-stress-behandling. Pasienter beskriver behandlingen ofte som en dyp følelse av avspenning og-slapning.

Begge disse problemene kan bli lettere for pasienten å håndtere med holistisk terapi. Slik som Bowen-teknikken tilbyr. Den akutte skaden forplanter problemer i resten av kroppen, og for å minske problemene, kan Bowen-terapi hjelpe deg med å hjelpe hele kroppen din fokusere på skaden din.

På samme vis kan vi hjelpe med en belastningsskade, som er et symptom av at hele kroppen din blir brukt i ubalanase. Problemet her er ikke rotet is skaden i seg selv. Problemet er at kropper har ikke blitt brukt riktig, som har fokusert problemene der belastningsskaden er manifestet. Bowen, med sitt fokus på hele kroppen, kan hjelpe pasienten med å fokusere på hvordan smerten kan lindres med å styrke andre deler av kroppen.

Bowen-teknikken er en bemerkelsesverdig praktisk tilnærming til å gjenoppbygge eller øke (for individuell) aktivitet i muskler og bindevev i hele kroppen, for å hjelpe kroppen håndtere smerter og problemer lokalisert i en enkelt skade, slik som en idrettsskade for eksempel.

Unike Tilbud & Rabattkoder

Lær mer om Bowen-terapi og Access Bars

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få tilgang til hemmelige rabattkoder, spesialtilbud, nyheter og inspirasjon.

Idrettsskader og Bowen

Vårt enkle mål er å få balanse i alle områder av kroppen, gjennom ulike direkte metoder av direkte påvirkning av kroppen imot kroniske smerter eller spenninger. Med idrettsskader blir vi ofte møtt med mer uhell der man har skader fra en ekstern kraft, enten det er et direkte slag i kneet for eksempel under en glidende takling eller en uheldig landing under etter et hopp. Alle disse skadene kan også oppstå, bare å gå nedover gaten og man mister synet av fortauskant man sådan snubler i.

Musklene dine er et responsivt miljø. De reagerer på direkte kontakt. Å bruke Bowen-teknikken på muskler skyver og trekker i kroppen. Dette kan føre til endret energibruk og -overføring i hvordan kroppen din bruker musklene.

Vi har erfaring med å bruke Bowen-teknikken som en holistisk terapi for kroppen. Kontakt oss hvis du ønsker hjelp til terapi av problemer og smerter assosiert med akutte og belastende smerter fra trening og idrett. Kontakt oss også gjerne om du kun har noen spørsmål vedrørende holistisk terapi og fysisk aktivitet.

Flere Artikler

Hvilke smerter har du?

Bestill en time i dag for å starte på din skreddesydde behandling