Hjemmeside Physical Therapy 5

Physical Therapy 5

2020-01-04

Lær hvordan bowen teknikken fungerer over lengre perioder, og hvordan bowen-terapi kan hjelpe deg gjennom regelmessige behandlinger. Etter å ha hjulpet klienter med å løse et problem så vil mange lure på hva bør jeg gjøre nå? Svaret er at du fortsetter med det som har løst problemet: Vedlikehold som terapi med Bowen-teknikken.

Noen klienter har kroniske problemer som aldri kan bli løst helt. Regelmessig vedlikehold med Bowen-terapi hjelper med å holde symptomer og kontroll på det kroniske problemet overkommelige eller kontrollerte.

Noen ganger er aktivitetene eller handlingene som er årsaken bak smerte noe folk ikke kan eller ikke vil gi opp. En vond rygg kan være et resultat fra å kjøre eller sitte.. Men, det er det som er jobben deres. Ønske om å drive med en sport eller fysisk aktivitet, men kroppen lider som et resultat. Regelmessig vedlikehold med Bowen-terapi kan hjelpe de som er i slike situasjoner med å fortsette å levet livet så nært som normalt og smertefritt som mulig.

Det er vanlig å ikke skjønne hvor vondt noe var før det ikke er det. Periodisk vedlikehold med Bowen-teknikken kan hjelpe alle til å føle seg bedre. I likhet med å ta service bilen din, så kan Bowen-terapi hjelpe kroppene med en instillinger og justeringer som forhindrer problemer i å utarte eller utvikle seg til verre smertefulle problemer som fører til full stopp.

Vedlikehold og Bowen-terapi for å holde seg i beste form

Gi ny giv til kroppen

Bestill en time i dag for å starte på din skreddesydde behandling

Vedlikehold og Bowen-terapi for å holde seg i beste form

Noen pasienter vet at noe ikke helt føles riktig i kroppen, men det er ofte først etter behandlingen at de skjønte hva som ikke var riktig i kroppen, og hvordan det føltes.

Det er litt som metaforen om frosken i kokende vann. Kast frosken i kokende vann, den vet at den er i fare og gjør noe for å unnslippe. Men hvis frosken er i lunken vann som sakte oppvarmes, vil den ikke merke det (vel, før den blir ubehagelig varm). Kroppen er ofte litt slik – beveger seg sakte mot det smertefulle stedet, de små endringene blir ikke lagt merke til, før ting er ganske ille og det blir lagt merke til. Ta tak i problemene før de blir veldig vanskelig, gjøre det før konsentrert og intensiv behandling er nødvendig.

Hvordan sitter bekkenet? Hva med nakke og skuldre? Noen ganger er det tilsyn og forsikring om at kroppen deres holder på det forrige arbeidet, så bare en liten finjustering for å fortsette å holder det slik. Andre ganger handler det om at vi ser på kroppens handlinger og trekk før de forårsaker nye og omfattende problemer.

Vedlikehold gjennom Bowen-terapi vil bidra til at de ikke-helt-riktige problemene i kroppen utløses, og kroppen føles som den er på riktig spor igjen.

Unike Tilbud & Rabattkoder

Lær mer om Bowen-terapi og Access Bars

Meld deg på vårt nyhetsbrev og få tilgang
til hemmelige rabattkoder, spesialtilbud, nyheter og inspirasjon.

Skriv inn din epost

Bowen-terapi som en påminnelse til kroppen

De fleste kan ikke gå rett inn i en vedlikeholdsfase før det første problemet kommer til en god posisjon hvor den kan løses eller håndteres.

I den innledende behandlingsfasen føler noen kropper at de er i en slags kampfase. Kroppen endres i dagene etter en Bowen-behandling, vanligvis på en god måte. Da kan kroppens gamle kompensasjoner begynne å sparke inn igjen. Noen ganger føles det som to skritt fremover, ett skritt tilbake. Neste behandling, vanligvis omtrent en uke senere, tar sikte på å fange kroppen før den trekker seg tilbake til der den startet.

Med en rekke vanlige innledende behandlinger er kroppen i stand til å holde seg på sitt gode sted i mye lenger tid. Å forlenge tiden mellom behandlingene er planen, og vurdere hvor godt kroppen har det før og etter neste behandling. Den gode balansen vil snart bli funnet, der den lille påminnelsen til kroppen er nok til at den føles bra lenger. Det kan være to uker for noen få kunder, månedlig for de fleste, eller til og med 2-månedlige for noen.

Flere Artikler

Hvilke smerter har du?

Bestill en time i dag for å starte på din skreddesydde behandling